De beloning van geduld

Haarkleuring door de kapper aan huis

Wie zijn haar kleurt weet dat dit met de perfecte producten moet gebeuren om het haar te kunnen blijven gezond houden. Tegenwoordig gebeurt het vaak dat vrouwen of mannen hun haar zelf kleuren thuis maar toch is dit zeker niet aan te raden. Een kapster weet namelijk perfect welke kleur al dan niet bij u past.

Ook de mogelijkheden moeten goed overwogen worden. Het is namelijk zo dat mensen met een zeer donkere haarkleur heel wat zullen moeten doen om plotseling blond voor de dag te kunnen komen. Het haar zal in soortgelijke gevallen meestal in fases gekleurd moeten worden om zo beetje bij beetje de lichte kleur te verkrijgen.

Haarkleuring door de kapper aan huis zal u een ongelofelijk gevoel geven omdat u thuis in uw omgeving blijft terwijl de kleuring op uw haar aangebracht is. U kan dus in principe gezellig rondlopen of andere activiteiten uitoefenen terwijl uw haart gekleurd wordt.

Wil u ook een haarkleuring door de kapper aan huis aangebracht? Contacteer ons dan meteen via telefoon of mail en wij zorgen voor een afspraak op een tijdstip die voor u perfect haalbaar is.

Contacteer ons!016 67 00 28