Uw haar tot in de puntjes verzorgd

Kapper aan huis in Averbode en omstreken

Veel kappers kiezen ervoor haar te verzorgen in hun salon omdat ze daar ook alles van materiaal bij zich hebben. Toch is het voor sommige klanten handiger als de kapster aan huis kan komen. Op die manier hoeven ze zich niet te verplaatsen en is tijdverlies door het zoeken van een parking ook totaal niet aan de orde.

Een kapper aan huis is dan ook superhandig als er gewerkt wordt met flexibele uren. Kappers aan huis die zouden werken tussen 9u en 16 u zouden namelijk niet echt veel werk hebben want de klanten moeten zelf vaak werken tot 17u.

Voor die redenen is Kelly Van Thielen acht jaar geleden haar zaak opgestart. Zij vond het noodzakelijk de mensen een optimale service te bieden op de uren die voor hen het beste pasten.  Zij was dan ook vlug één van de meest gekende kapsters aan huis in Averbode en dit zorgde uiteraard voor nog meer werkvreugde.

Bent u, net als vele anderen ook op zoek naar een kapper aan huis wiens uren bespreekbaar zijn naargelang de behoeften van de klant? Neem dan meteen contact op met  de beste kapper aan huis in Averbode!

Contacteer ons!016 67 00 28