TOP kapsels met TOP haarproducten

Kapper werkend met Affinage  die trouw blijft aan deze kwalitatieve producten

Om het haar gezond en levendig te houden is het belangrijk kwalitatief goede producten te gebruiken. Elk haar is namelijk verschillend en vereist een passende verzorging. Zo  zijn de producten om haar te wassen totaal verschillend voor vet haar of voor droog haar en hiermee rekening houden is van groot belang om haaruitval en ongezond haar tegen te gaan.

Affinage is één van de TOP producten onder de haarverzorgingsmiddelen. De producten zelf komen uit Australië en het bedrijf is jong en innoverend. Affinage staat garant voor ultieme verzorging van het haar tijdens het stylen, kleuren en onderhouden.

Alle ingrediënten van Affinage zijn op basis van natuurlijke ingrediënten en revitaliserende en voedende bestanddelen om je haar te stylen en levendig te houden. Een kapper die Affinage producten gebruikt weet dan ook dat dit dé ideale producten zijn om de klanten mee te verwennen.

Hebt u ook dringend nood aan een goede verzorgingsbeurt voor uw haar en wilt u dat uw  haar op basis van natuurlijke producten verzorgd wordt? Contacteer dan vandaag nog Home Coiffure Kelly voor een afspraak op maat.

Contacteer ons!016 67 00 28